Тоскана Резиденс

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса: 91
Свободни за продажба: 67
Цени на кв.м.: При запитване
Завършеност: Изгражда се
Планирано Завършване: 2020

Предимства:

Просторни жилища 
Прекрасна Градина
Чудесна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За инвеститора:

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.

През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

ФИРМА „АРХ СИТИСТРОЙ” ЕООД Е С ОСНОВЕН ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА НЕДВИЖИМИ ЖИЛИЩНИ И НЕЖИЛИЩНИ ИМОТИ.
От създаването си до настоящия момент фирмата има реализирани голям брой жилищни сгради.

Динамиката в бизнеса и голямата конкуренция сформира среда с високи критерии, както при инвеститорите, така и при крайните потребители. Именно това определя инвестиционната насоченост на „Арх Ситистрой” ЕООД, да е с грижа към крайния потребител и обикновения човек, чрез подобряване качеството на реализираните обекти. Всеки един от тях е насочен с мисъл към опазването на околната среда, грижата за децата и повишаване качеството на живот.

Успехът на фирмата се дължи на лоялност, коректност, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния бранш. Проектите на фирмата са мисия и цел за нея и целия екип от професионалисти. Идеологията на „Арх Ситистрой” ЕООД е насочена към това да не прави само бизнес, а да променя статуквото и излиза от ограниченията и рамките на настоящите правила, като вкарва сърце и душа в работата, която върши.

За комплекса:

Жилищен Комплекс „Тоскана Резиденс”
Един шедьовър на лукса и архитектурата в най-слънчевата и южна част на град Пловдив, в полите на Родопите, но и в очертанията на града – в много зеленина, тишина и уют. Това е Тоскана Резиденс – представяме ви с гордост нашият нов проект!

Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Изпълнение:

Един от най-важните критерии, свързани с лукса е уникалността
Именно с това комплекс „Тоскана Резиденс ” е различен. Уникалността тук е във всеки един детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват прелестна фасада пленителна със своите архитектурни детайли, естествен камък и стъкло. Всичко това е подчертано и от премисленият дизайн за нежно осветление. Светлината и простора в жилището са в оптимално съотношение - светлата част между тавана и пода е 2.75 м.

Удобства и Предимства:

Удобна инфраструктура - 15 минути път с кола до центъра на града и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини
Места за паркиране - Паркоместата и гаражите с които ще разполага комплексът са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
Зони за спорт и разходка - на разположение на живущите в комплекса ще e и вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен със зони за отдих и детски площадки.
Сигурност и спокойствие на живущите – 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен сигурността и спокойствието на живущите.

Местоположение

Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Видове имоти и разпределения

Комплексът включва пет секции
Комплексът се състои от 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа със огромен вътрешен двор, изграден като парк - с много алеи, зеленина и детски площадки. Апартамените са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни - с много светлина и прекрасни, панорамни тераси.

Наблегнали сме на това – жилищните помещения да бъдат с прави ъгли и стени, просторни и лъчезарни, създаващи много уют и комфорт, необходими за дома на едно семейство Общите части на сградите са наистина иновативни, разработени с модерен дизайн и визия.

Вид на апартамент: Едностаен


Площ: 52.13 кв.м.


Застроена площ: 42.23 кв.м.


Изложение: Юг/Изток


Етаж: Първи


Вид на апартамент: Двустаен


Площ: 71.77


Застроена площ: 60.09 кв.м.


Изложение: Север/Запад


Етаж: Втори


Вид на апартамент: Тристаен


Площ: 102.22 кв.м.


Застроена площ: 86.73 кв.м.


Изложение: Изток


Етаж: Втори


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!