Томов Плаза

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса: 554
Свободни за продажба: 484
Цени на кв.м.: от 620€ кв.м.
Завършеност: Изгражда се
Планирано Завършване: 2021

Предимства:

Жилища с панорамни гледки
Прекрасна Градина
Комуникативна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За инвеститора:

Стройколукс ООД е дружество със строго определени инвестиционни цели:
- Фирмата инвестира в закупуването на недвижими имоти (парцели и сгради), както и в строителството и въвеждането в експлоатация на нови сгради на територията на Република България.

Приоритетните целеви пазарни сегменти, към които компанията е ориентирана, са луксозни апартаментни комплекси (затворен тип), търговски и офис площи, центрове за отдих и релакс.

Налагане и внедряване на европейски стандарти и иновационни концепции
в областта на жилищното строителство и оформление. Стремежът е да се постигне и опази "изкуството" да живееш в една нова общност, с мисъл за семейството, със стил, сред паркова среда, при уникално съчетание на услуги.

Казано с други думи, Стройколукс ООД акцентира върху комфорта, безопасността и сигурността в своите комплекси, естетичното оформление на пространството около сградите и отлично развитата инфраструктура, сред която умело да бъдат съчетавани работа, развлечения, спорт и почивка.

За комплекса:

ЕДИН ПРОЕКТ, ВДЪХНОВЕН ОТ СТРЕМЕЖА НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК КЪМ БАЛАНСИРАН И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ:
Жилищен комплекс с търговски обекти и хотелска част „TOMOV PLAZA“ e модерна жилищна сграда със съвременна визия и изчистени архитектурни детайли. Комплексът е разработен според най-високите стандарти на модерното строителство, съчетавайки удобство, функционалност и отлична локация, а завършеният проект е съобразен с характера на заобикалящата градска среда.

С галещи окото фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбрана растителност, TOMOV PLAZA е бленувано място за живеене.

Комплексът  предоставя спокойна семейна атмосфера, която може да задоволи нуждата от балансирана отмора.

Изпълнение:

Техническото изпълнение на комплекса е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорт, сигурност на обитаване, ниски експлоатационни разходи, дълъг живот на сградите и устойчива във времето естетика.

Зидария с керамични тухли WIENERBERGER. Подове- шлайфан бетон. Стени и тавани - машинна гипсова мазилка Baumit. Електро инсталация с ключове и контакти. Legrand Видео-домофонна система. Оптичен кабел за интернет и ТВ във всеки апартамент. Петкамерна PVC дограма със стълопакет. Външни метални блиндирани врати.Фасада - BAUMIT топло-изолационна система 10 см. в комбинация с композитен материал, HPL или еталбонд Покрив - хидро – и топло-изолационна система GENERAL –Италия.

Удобства и Предимства:

Внимание към всеки детайл
Основен приоритет в проекта на сградата е наличието на естествена светлина във всеки апартамент. Характерните за съвременното строителство прави форми създават усещане за функционалност и удобство.

Голямо разнообразие от апартаменти и студиа с различни квадратури от 30 до 110 кв.м. Функционални етажни разпределения, които могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента.

Разнообразие от офиси, търговски, развлекателни и спортни обекти, разположени на партерен етаж в комплекса.

Осигурено паркомясто към всеки апартамент.TOMOV PLAZA ви предлага 700 парко места разпределени в подземен и надземен паркинг.

Озеленен двор с площ 3165 кв.м., който включва зони за отдих, детска площадка и открит фитнес. Озеленяването на вътрешната част на комплекса, както и на периферните площи е разработено в специален проект, който осигурява неповторима парковата среда, предразполагаща към разходки, релаксация, спорт и игри.

Местоположение

Комплекс TOMOV PLAZA е разположен върху парцел с площ 13 633 кв.м на изключително комуникативно място - кръстовището на бул. „Асеновградско шосе“ и бул. „Освобождение“ (бившия магазин „Мебелна къща“), “, на входно-изходната артерия за градовете Асеновград, Смолян, Кърджали, Хасково и целите Родопи, в един от най-бързо развиващите се райони на Пловдив, а именно квартал „Тракия“, само на броени минути от центъра на града .

Комплексът е разположен на място с отлично развита инфраструктура, което позволява лесен достъп до всяка точка на град Пловдив.

Видове имоти и разпределения

Проектът е с разгъната застроена площ 74 000 кв.м. и включва 554 апартамента с различни квадратури, търговски обекти, хотелска част и подземен паркинг на две нива.

Състои се от девет отделни жилищни сгради (A, B, C, D, E ,F, G, H, I) , разположени в П-образна форма, които образуват затворено вътрешно богато озеленено парково пространство с ограничен достъп.

Всяка от сградите разполага с търговски обекти на партерно ниво. На ъгъла между двата булеварда е разположена най-високата секция „A“ с шестнадесет етажа.

Постепенно на юг етажността намалява и достига до десет етажа при сгради E, F , G, H и I. На всеки етаж има разположени от 3 до 6 броя апартаменти с различни квадратури:

студиа с площ от 30 до 46 кв.м.; апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.; апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. 700 паркоместа в подземен паркинг на две нива и в открит паркинг

Вид на апартамент: Студио


Обща площ: 43.34 кв.м.


Чиста площ: 30.36 кв.м.


Изложение: Изток


Етаж: Дванадесети


Вид на апартамент: Двустаен


Обща площ: 76.70 кв.м.


Чиста площ: 58.04 кв.м.


Изложение: Запад


Етаж: Осми


Вид на апартамент: Четиристаен


Обща площ: 134.59 кв.м.


Чиста площ: 109.59 кв.м.


Изложение: Юг/Запад


Етаж: Единадесети


За пълна информация относно комплекса, както и за видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!