Сити Парк 2

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса: 142
Свободни за продажба: 55
Цени на кв.м.: При запитване
Завършеност: АКТ 14
Планирано Завършване: 2020

Предимства:

Просторни жилища с панорамни гледки
Достъпни цени
Чудесна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За инвеститора:

ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.

ХЪС ООД е лидер в областта на търговията, производството и продажбата на метали и метални изделия в Югоизточна Европа. От няколко години ХЪС ООД разшири дейността си и като инвеститор на жилищни обекти в строителния сектор.

И тук ХЪС OOД залага на качество и стабилност при изпълнение на строителството, коректност, лоялност и надежност в отношенията си с клиенти и партньори.

За комплекса:

Комплекс “Plovdiv City Park II“ е изграден върху площ от 6 096 кв.м., съчетавайки жилищна част с търговки обекти. Комплексът включва пет жилищни секции, проектирани по елегантен, иновативен и неповторим начин, оформящи луксозна сграда с модерна визия и стил с РЗП 16 611 кв.м.

Изпълнение:

“Plovdiv City Park II“ се отличава с високо ниво на изпълнение и качество във всеки детайл. Ако търсите уют, съчетан с модерен стил и висок стандарт “Plovdiv City Park II“ е вашия избор.

Местоположение

Комплексът е ситуиран в най-озеленения, престижен и предпочитан за живеене район на град Пловдив – Парк „Отдих и Култура“, разположен в непосредствена близост до Центъра на града, Гребната база, Търговски центрове /Mall Plovdiv/ и магазини /Lidl, Kaufland/, училища, детски градини, медицински центрове.

Видове имоти и разпределения

В “Plovdiv City Park II“ се предлагат едностайни, двустайни и тристайни жилища с просторни, уютни и функционални помещения със светла височина 2.70 м. и площ от 38 кв.м. до 123 кв.м. На партерното ниво са разположени търговски обекти, включващи магазини, сладкарница, ресторант, медицински център и банка с РЗП 4093 кв.м. Комплексът разполага с подземен паркинг на две нива по цялата дължина на сградата с контролиран и удобен достъп.

Вид на апартамент: Едностаен


Обща площ: 38.46 кв.м.


Чиста площ: 32.49 кв.м.


Изложение: Изток/Запад


Етаж: Първи


Вид на апартамент: Двустаен


Обща площ: 60.34


Чиста площ: 49.96 кв.м.


Изложение: Изток/Запад


Етаж: Втори


Вид на апартамент: Тристаен


Обща площ: 105.53 кв.м.


Чиста площ: 87.46кв.м.


Изложение: Изток/Запад/Север


Етаж: Шести


За пълна информация относно комплекса, както и за видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!