Роял Гардън

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса: 118
Свободни за продажба: 16
Цени на кв.м.: При запитване
Завършеност: АКТ 14
Планирано Завършване: Есен 2019

Предимства:

Просторни жилища с панорамни гледки
Прекрасна Градина
Чудесна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За инвеститора:

Галакси Инвестмънт Груп инвестира, изгражда и управлява модерни жилищни комплекси разположени на атрактивни локации, както в градска среда, така и по българското Черноморие. Всички те предоставят оптимален комфорт и високо качество на живот на своите обитатели. Съчетанието на съвременната архитектура и дизайн, качествено строителство, просторни жилищни площи и модерната инфраструктура ги превръщат в предпочитано и привлекателно място за живеене. Комплексите разполагат с просторни зелени площи и паркоместа, а за удобството на обитателите се предлага професионално управление на собствеността. Атрактивните концепции и високото качество на изпълнение запазват стойността на жилищата във времето.

За комплекса:

Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на квартала и да дообогати съществуващата паркова зона. Ефектът и функционалността са търсени от инвеститора, Галакси Инвестмънт Груп, във всеки един елемент от проекта.

Изпълнение:

Конструктивната схема на сградите е скелетна – безгредова с плоски покриви, монолитно строителство. Външните ограждащи стени на сутерена се изпълняват от водоплътен бетон, зидарии с дебелина 25см от тухли Wienerberger. Използват се ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада с HPL в земни тонове от водещата Холандска фирма Trespa.

Удобства и Предимства:

За удобството на обитателите в Royal Garden са проектирани 90 паркоместа и 21 гаража на ниво сутерен, до което се достига чрез автомобилна рампа. Осигурени са и топли връзки към двете жилищни сгради. В близост до тях са разположени 7 места за паркиране за хора с увреждания. На партера ще бъдат позиционирани 36 единични и двойни гаражи за общо 56 автомобила с прилежащи обслужващи помещения към тях. Проектирани са и паркоместа за електромобили. За любителите на велосипедите са обособени велосипедни стойки на партерно ниво и на ниво сутерен.

Жилищен парк Royal Garden разполага с красива и обширна градина. Проектираната геопластика освен, че изпълнява декоративни функции, дава възможност за отглеждане на различни видове растения, което прави зелените площи цветни и разнообразни. Растителните широколистни и иглолистни видове в нея са специално подбрани, така че да осигурят свежест през цялата година. Акцент в градината са проектираните солитери от Японски вишни. Усещането за живот сред природата се създава и от предвидените места за отдих. За спокойното детство на най-малките обитатели на Royal Garden ще бъдат обособени кътове за игра и цветни детски площадки.

Местоположение

Жилищен парк Royal Garden се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и култура“, който благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и паркови зони, предлага високо качество на живот. Само на 10 минути пешеходно разстояние се намират Гребната база и модерни спортни съоръжения. В съседство е разположен Mall Plovdiv и два от големите хипермаркети. В квартала са и едни от най-добрите детски градини и училища. На пешеходно разстояние ще откриете ресторанти, винени барове и кафенета.

Видове имоти и разпределения

Жилищен парк Royal Garden разполага с различни типове просторни и функционални апартаменти с отлични разпределения. Помещенията са с прави форми, подходящи за разнообразни интериорни решения. Светлата им височина е 2,85м. Търсенeто на оптималнo ослънчаване на апартаментите доведе до проектиране на характерните за сградите лоджии и еркери. Обширни тераси предоставят чудесни гледки към Младежки хълм и Родопи. Дневните са ориентирани към най-доброто изложение.

Вид на апартамент: Тристаен


Обща площ: 115.46 кв.м.


Чиста площ: 98.82 кв.м.


Изложение: Изток/Запад


Етаж: Първи


Вид на апартамент: Тристаен


Обща площ: 134.97


Чиста площ: 116.56 кв.м.


Изложение: Изток/Запад


Етаж: Втори


Вид на апартамент: Четиристаен


Обща площ: 464.73 кв.м.


Чиста площ: 421.11 кв.м.


Изложение: Изток/Запад/Север


Етаж: Шести


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!