Oasis VIP Club

Детайли:

За комплекса:

Брегова линия дълга 6 км, златист пясък, кристална вода и слънчево време за повече от 2300 часа годишно, прави Слънчев бряг предпочитана дестинация за много български и чуждестранни туристи.

Oasis VIP Club е разположен в Слънчев бряг, с прекрасен изглед към морето и стария град на Несебър. Уникалното съчетание между перфектна локация, архитектура и интериор го е  превърнал в неповторимо място за почивка и прекарване на свободното време.

На 4 километра южно от Oasis VIP Club се намира древният град на Несебър, уникален със своята неповторима атмосфера, изпълнена с история и романтика. Той съчетава хилядолетна история: крепостни стени от времето на Рим и Средновековието, уникални византийски и старобългарски църкви, както и живописни къщи от Българското възраждане. От 1983 г. старинния Несебър е включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство.

Oasis VIP Club дава възможност да релаксирате със семейство и приятели, достатъчно отдалечени от оживлението на Слънчев бряг и същевременно близко до многобройните му развлечения.
Студията, апартаментите с една и две спални и мезонетите, общо 78 на брой имат великолепна гледка към морето. В комплекса има лоби бар, екзотичен, тематичен ресторант с външна градина, бизнес център, паркинг.
Обособените няколко тераси осигуряват комфорт, а буковите шезлонги и ленени чадъри благоприятстват приятната почивка.

Градината на Oasis VIP Club е силно повлияна от източното градинско изкуство и от японските градини с тяхната изтънченост и изящество. Тя е проектирана с 67 растителни вида и впечатляващи декоративни ефекти, подчертани от ефектно осветление.

Ресторанти и заведения:

Екзотичният ресторант на две нива, има просторна тераса от тиково дърво. Ратан и дърво, светлинен екран и прожектори създават уникална атмосфера, на която можете да се насладите докато опитвате вкусни специалитети и се наслаждавате на незабравима морска гледка.
Лоби барът на Oasis VIP Club е оборудван с удобни дивани и е идеален за почивка през деня или надвечер.

SPA и фитнес:

Oasis VIP Club е оборудван със SPA център за комфортa на гостите. Предлагат се разнообразни масажи и процедури.
Модерния фитнес център на комплекса е оборудван с уреди, съобразени с ежедневните нужди за една приятна и пълноценна тренировка, за тези, които обичат да поддържат отлична спортна форма.

Бизнес център:

Oasis VIP Club разполага с бизнес център със заседателната зала. Там посетителите на комплекса могат да проведат своите бизнес срещи и да се възползват от най- модерни технологии за презентация и комуникация.

Местоположение

Стаи и апартаменти

Oasis VIP Club предлага на гостите си лукс и комфорт. Той има 78 луксозни апартамента, предназначени да задоволят и най-изтънчените вкусове. Можете да избирате между студио, апартамент с една спалня, апартамент с две спални и мезонет. Всички те са с уникален дизайн и архитектура.

Вид на апартамент: Студио


Площ: от 49.31 кв.м.


Промоционални Цени: от 83 827 евро


Доходност: Наем за ден от 120 евро


Такса поддръжка: 16 евро  кв.м. на година


Вид на апартамент: Двустаен


Площ: от 83.04 кв.м.


Промоционални Цени: от 83 827 евро


Доходност: Наем за ден от 140 евро


Такса поддръжка: 16 евро  кв.м. на година


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!