Магнолия Резиденс

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса: 148
Свободни за продажба: 61
Цени на кв.м.: При запитване
Завършеност: АКТ 14
Планирано Завършване: 2020

Предимства:

Просторни жилища с панорамни гледки
Прекрасна Градина
Чудесна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За инвеститора:

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.

През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

ФИРМА „АРХ СИТИСТРОЙ” ЕООД Е С ОСНОВЕН ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА НЕДВИЖИМИ ЖИЛИЩНИ И НЕЖИЛИЩНИ ИМОТИ.
От създаването си до настоящия момент фирмата има реализирани голям брой жилищни сгради.

Динамиката в бизнеса и голямата конкуренция сформира среда с високи критерии, както при инвеститорите, така и при крайните потребители. Именно това определя инвестиционната насоченост на „Арх Ситистрой” ЕООД, да е с грижа към крайния потребител и обикновения човек, чрез подобряване качеството на реализираните обекти. Всеки един от тях е насочен с мисъл към опазването на околната среда, грижата за децата и повишаване качеството на живот.

Успехът на фирмата се дължи на лоялност, коректност, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния бранш. Проектите на фирмата са мисия и цел за нея и целия екип от професионалисти. Идеологията на „Арх Ситистрой” ЕООД е насочена към това да не прави само бизнес, а да променя статуквото и излиза от ограниченията и рамките на настоящите правила, като вкарва сърце и душа в работата, която върши.

За комплекса:

Магнолия Резиденс е нов жилищен комплекс в гр. Пловдив - един истински шедьовър на лукса и архитектурата, разположен в най-красивата и озеленена част на града.

Сградите са подредени в изключително красив ансамбъл с аристократичен облик - с много светлина и зеленина, така че да отговарят на всички европейски изисквания и стандарти!

Това не са просто жилища - а имоти с нарастваща финансова и емоционална стойност, осигуряващи Ви живот в реномирана социална среда и пълен комфорт!

Всички апартаменти са проектирани с благоприятно изложение и са със статут на жилище

Изпълнение:

Един от най-важните критерии, свързани с лукса е уникалността
Именно с това комплекс „Магнолия Резиденс” е различен. Уникалността тук е във всеки един детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват прелестна фасада пленителна със своите архитектурни детайли, естествен камък и стъкло. Всичко това е подчертано и от премисленият дизайн за нежно осветление. Светлината и простора в жилището са в оптимално съотношение - светлата част между тавана и пода е 2.75 м.

Удобства и Предимства:

Удобна инфраструктура - 2 минути път с кола до центъра на града и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини
Места за паркиране - Паркоместата и гаражите с които ще разполага комплексът са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
Зони за спорт и разходка - Парковата среда, до която е ситуиран комплекс „Магнолия Резиденс”, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в комплекса на Гребната база и зеленината около нея. Комплексът се намира само на три минути пеша от Гребния канал. На разположение на живущите в комплекса ще e и 2,5 дка вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен със зони за отдих и детски площадки.
Сигурност и спокойствие на живущите – 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен сигурността и спокойствието на живущите.

Местоположение

"Магнолия Резиденс" е нов жилищен комплекс от затворен тип, който се изгражда в пловдивския квартал "Христо Смирненски"-2 /нов/, един от кварталите с най-добра инфраструктура. Величествената гледка към Родопите, емблематичният за Пловдив Гребен канал и заобикалящата го гора, създават специфичния и уникален характер на мястото. В района се намират още МОЛ Пловдив, СБЛАГ „Селена”, УМБАЛ „Св.Георги”, ОМГ „Академик Кирил попов” – едно от най-елитните училища в Пловдив.

Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Видове имоти и разпределения

Комплексът включва осем секции
Жилищният комплекс се състои от осем секции – по четири етажа всяка една от тях. Предлага се разнообразие от двустайни,тристайни и четиристайни апартаментии , с квадратури от 60 до 130 кв.м. Комплексът е ориентиран изцяло към грижа за крайния потребител, с мисъл към опазване на околната среда, грижата към децата и повишаване качеството на живот.

Проектът постига оптимална ослънченост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства, нито компромисно малки спални помещения. Жилищата са просторни, с реални размери на помещенията. Всички те - с благоприятно географско разположение. Това е инвестиция с нарастваща финансова и емоционална стойност, домът тук е основа на благополучието и радостта от живота.

В цената на имотите в комплекс „Магнолия Резиденс” са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи и идеални части от общите части на сградата, идеални части от терена.

Вид на апартамент: Двустаен


Площ: 68.05 кв.м.


Застроена площ: 58.91 кв.м.


Изложение: Изток


Етаж: Пети


Вид на апартамент: Двустаен


Площ: 78.42


Застроена площ: 66.70 кв.м.


Изложение: Изток


Етаж: Втори


Вид на апартамент: Тристаен


Площ: 115.50 кв.м.


Застроена площ: 98.02 кв.м.


Изложение: Изток/Запад


Етаж: Втори


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!