Каменица Парк

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса:
Свободни за продажба:
Цени на кв.м.: При запитване
Завършеност: Изгражда се
Планирано Завършване: 2020

Предимства:

Просторни жилища с панорамни гледки
Премиум качество
Чудесна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За комплекса:

ПУЛСЪТ НА ПЛОВДИВ
В сърцето на древния град, Kamenitza Residence предлага всички необходими на модерния човек удобства - обширна паркова среда, подземен паркинг, първокласна селекция от търговски обекти и ресторанти, детски клуб, офис сграда, хотел и музей на бирата. Проектът включва една изискана висока сграда на 16 етажа и три по-ниски сгради, потънали в хармонично аранжирана зеленина.
ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО
Kamenitza Residence съчетава домашния уют и динамиката на големия град. Комплексът разполага с фитнес и уелнес център, басейн и спа комплекс. Освен от ниската такса поддръжка, собствениците на жилища в комплекса могат да се възползват от иновативна селекция от допълнителни услуги.
НОВ КЛАС СТРОИТЕЛСТВО
Kamenitza Residence създава нов клас строителство в града. Проектиран от международната архитектурна компания SGI, той е построен с най-високия клас строителни материали на пазара, с окабеляване за умен дом, възможност за система за пресен въздух, филтри за омекотяване на водата, централно отопление и сензори против наводнения.
С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО
Kamenitza Park e проектиран по всички правила за устойчивост, а нашата офис сграда е първата в Пловдив със световния сертификат за екологично и устойчиво строителство BREEAM.

Изпълнение:

Kamenitza Residences е комплекс, построен върху принципите за устойчивост и с материали от най-висок клас и нашите жилища са не просто материална инвестиция, а и инвестиция в здравето за теб и бъдещите поколения.
За строителството на жилищните сгради са използвани материали от най-висок клас:

Тухли Wienerberger: Тухлите Wienerberger се характеризират с изключителна здравина и много ниска абсорбация на вода и влага.

Aсансьори KONE:  Финландкият висококачествен производител на асансьори KONE е лидер на пазара от повече от век и избор за някои от най-известните сгради по света.

Електрически системи Legrand: Електрическите системи Legrand са синоним на високо качество и разнообразие, с уникален дизайн и многообразие от функции.

Дограма Schuco: Дограмата Schuco е световен лидер и производител на прозорци, чиято степен на енергийна ефективност и издръжливост е толкова висока, че са практически вечни

Топлоизолация Knauf: Топлоизолацията Knauf e дългогодишен пазарен лидер заради своите принципи и изисквания за качество, околна среда, здраве и безопасност.

Хидроизолация GENERAL MEMBRANE: Хидроизолационните решения предлагани от GENERAL MEMBRANE правят компанията водещ световен производител на иновативни и висококачествени продукти.

Повечето от домовете са снабдени със сензори против наводнения и интелигентен воден регулатор GROHE Sense Guard, който в реално време следи консумацията, засича леки течове и рискове от замръзване и в случай на спукана тръба веднага спира подаването на вода

Всички апартаменти в Kamenitza Residences имат предварително окабеляване за умен дом, с което гарантираме, че вашите апартаменти ще са домове от бъдещето

Удобства и Предимства:

За живущите в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка на общите части от висококвалифицирани специалисти.
Месечната поддръжка включва: всички текущи разходи (заплати на персонал, почистване и консумативи на общите части, както и на външната територия на сградата, снегопочистване на подходите към сградата, разходи за електричество на общите части, абонаментно обслужване на асансьорите, текуща поддръжка на инсталациите в сградата, видеонаблюдение, поддръжка на прилежащите зелени площи, осветление на общите части, контрол на вредителите в общите части и др.).
За допълнително удобство на живущите в комплекса ще бъде осигурено и иновативно портфолио от допълнителни услуги (като почистване на дома, гледане на деца, дребни ремонти в апартамента, трансфери до летище, грижа за домашни любимци и др.).

Топ Локация   Вентилирана Окачена Фасада   Централно Отопление   Нисък Процент на Общи Части   Асансьори KONE
Алуминиева Дограма Schuco   Предварително Окабелявене за Умен Дом    Стаи за Съхранение на Велосипеди и Детски Колички
Контролиран Достъп   Система за Омекотяване на Водата   Сензори Против Наводнения   Оптична Интернет Връзка до Вашия Дом
Видео Интерком   Супермаркет,   Ресторанти,   Кафенета и Магазини в Комплекса

Местоположение

Видове имоти и разпределения

ГРИЖЛИВО ПРОЕКТИРАНИ ЖИЛИЩА
Просторни стаи с правилни форми за пълна свобода при обзавеждането.

Високи прозорци и изобилие от естествена светлина.

Всеки апартамент разполага с балкон, тераса или собствена покривна градина с изключителна гледка към Пловдив.

Всеки апартамент разполага с отделно помещение за пералня и сушилня и просторна родителска спалня, със самостоятелни баня и дрешник.

СИГУРНОСТ И УДОБСТВА
Нисък процент общи части.

Дизайнът на входното фоайе наподобява рецепция на първокласен хотел.

Видео интерком и система за контролиран достъп във всяка жилищна сграда.

Специално помещение за детски колички и велосипеди.

Светла височина на апартамента - 2,93м.   Система за пресен въздух   Шумоизолирани стени
Самостоятелно помещение за пералня и сушилня   Просторна родителска спалня със самостоятелна баня   Самостоятелен Дрешник

Вид на апартамент: Двустаен


Обща площ: 77.47 кв.м.


Чиста площ: 62.04 кв.м.


Изложение: Север/Запад


Етаж: Втори


Вид на апартамент: Тристаен


Обща площ: 125.12 кв.м.


Чиста площ: 106.15 кв.м.


Изложение: Юг/Запад


Етаж: Трети


Вид на апартамент: Четиристаен


Обща площ: 270.49 кв.м.


Чиста площ: 229.47 кв.м.


Изложение: Изток/Юг/Север


Етаж: Четиринадесети


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!