Barceló Royal Beach

Детайли:

За комплекса:

Отличителният и модерен Barceló Royal Beach е разположен в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг, непосредствено до морския бряг.
Хотелът разполага с 311 стаи и апартаменти,  3 ресторанта, дневен и нощен бар, модерен и елегантен SPA център, басейни с различни размери и локация, фитнес център с разнообразни съоръжения , комфортни, просторни и светли зали за конференции и събития с капацитет до 180 човека.
Подземният паркинг на две нива осигурява допълнителен комфорт и удобството на гостите на хотела в самия център на курорта. Откритият Mall част от комплекс Royal Beach Barceló  дава възможност на гостите на курорта и хотела да се насладят на разнообразен микс от международни и местни брандове.

Хотел Barceló Royal Beach е разположен непосредствено до морския бряг в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг.

Комплексът включва:
-Хотелска част от 143 двойни стаи и 168 апартамента под управление, 3 ресторанта, 2 конферентни зали,дневен и нощен бар, модерен SPA център, открити и закрити басейни (1 824 кв.м), детски център, подземен паркинг на 2 нива (с 300 паркоместа).
-Най-големият открит мол в Слънчев Бряг.
-11 луксозно обзаведени апартамента за продажба.

Комплексът е разположен върху собствен парцел с площ 24 540 кв. м

В близост се намира античният град Несебър изобилстващ от исторически монументи и включен в списъка на UNESCO за Световно културно наследство през 1983.

От откриването на хотела през 2007 година, той се управлява успешно под международния бранд Barceló, осигуряващ му висока разпознаваемост на международните пазари.

Хотелът е разположен на най-старата търговска улица в курортния комплекс. В непосредствена близост е до морския бряг и дава възможност на своите гости да се насладят на широката пясъчна плажна ивица. Отличителния и модерен хотел разполагас 311 стаи и апартаменти, ресторанти, дневен и нощен бар, модерен и елегантен SPA център, басейни с различни размери, фитнес център с разнообразни съоръжения, комфортни, просторни и светли зали за конференции и събития с капацитет до 180 човека. Подземният паркинг на две нива осигурява допълнителен комфорт и удобството на гостите на хотела в самия център на курорта. Откритият мол, част от комплекс Barceló Royal Beach,дава възможност на гостите на курорта и хотела да се насладят на разнообразен микс от международни и местни марки.От откриването на хотела през 2007 година, той се управлява успешно под бранда Barceló, осигуряващ познаваемост и конкурентно предимство в един динамичен и възходящ туристически пазар. Международният мениджмънт дава възможност за постигане на устойчив микс от туристически пазари и привлича гости от цял свят. Основни пазари за хотела са Израел, Великобритания, Холандия, Германия, Русия, Скандинавските страни и други.
Курортен комплекс Слънчев бряг е разположен в близост до град Бургас -най-големият град в Югоизточна България и втори по големина на българското Черноморие. Бургас е важен икономически, транспортен, административен и културен център. Там се намират международно летище, обслужващо полети от над 145 авиокомпании и посрещащо над 2.5 милиона пътника годишно, както и най-голямото българско пристанище.

Защитените местности и антични и средновековни селища, разположени в близост до курортния комплекс, привличат множество туристи.
Несебър е древен град с хилядолетна история. В него са запазени ценни паметници от всички епохи на неговото хилядолетно съществуване: стари крепостни стени от римската епоха и Средновековието, византийски и старобългарски църкви, старинни къщи, църкви и базилики.
Старата част на града е привлекателно място за разходки по калдъръмените улички с малки магазинчета с ръчно изработени сувенири. Градът е включен в списъка на UNESCO за Световно културно наследство през 1983.
Разположената в близост до Слънчев бряг река Ропотамо е популярна атракция с 500 вида растения и скалисти образувания около нея.
Реката е резерват от 1940г.
Плажната пясъчна ивица на комплекса е дълга 10 км. На нея са разположени разнообразни водни съоръжения, барове и ресторанти. Приятна гледка, забавленията и разходките край брега я правят предпочитано място за туристите.

Хотел BarcelóRoyal Beachе построен през 2007 година и е поддържан според най-високите международни стандарти. Сградата е с архитектура в средиземноморски стил и е изпълнена съобразно най-модерните конструктивни решения и висококачествени материали.
Остъклените части позволяват осветеност на лобито с естествена светлина. Стилното и модерно обзавеждане на фоайето го превръща в уютно и привлекателно място за гостите на хотела.
Хотелът разполага с 8 етажа, основно ниво, подземен паркинг на 2 нива и открит сезонен мол.
- Основно ниво -рецепция, лоби, ресторанти
- Приземен етаж –SPAцентър, бар, конферентни зали
- Етажите от 1 до 8 –хотелски стаи и апартаменти

Ресторанти:

Трите ресторанта в хотела могат да задоволят всеки вкус. Ресторант Chef’sBuffet ще очарова гостите със своето разнообразие от вкусни ястия в уютна атмосфера.
Бистрото,разположено в градината на комплекса до басейна  разполага с барбекю, пица и паста. През деня заведението функционира като дневен бар,където гостите могат да се насладят на градината и на басейна. Барбекю вечерите се организират в комбинация от пленителен залез и великолепна храна.
Ресторант Cape Emine е известен със своя средиземноморски вкус и стилна атмосфера.
Спортен бар MACO е оборудван с множество екрани и е перфектното място за всички фенове, които искат да наблюдават едновременно няколко спортни срещи.

Конферентни зали:

За своите бизнес клиенти и за организирането на семинари, събития и конференции, хотелът предлага многофункционално помещение, както и няколко заседателни зали. Двете конферентни зали с възможност за обединяване. Те са просторни и светли с обща площ от 200 кв.мс капацитет до 180 човека. Към залите има зелена тераса, осигуряваща почивки на открито.

Други удобства:

Barceló Royal Beach предлага множество удобства, сред които модерно оборудван SPAцентър с разнообразни терапии и индивидуални здравни процедури.
Фитнес центърът има всички необходими уреди и възможност за тренировка с личен треньор.
Детският център, разположен на партерното ниво, заема обширните 120 кв.мАтрактивният детски интериор предразполага децата да се забавляват под контрола на професионални аниматори. Организират се и уроци по танци и диско вечери.
За удобството на гостите е осигурен подземен паркинг на две нива.

Royal Beach Mall:

Royal Beach Mall e част от луксозния петзвезден хотел Barceló Royal Beach. Молът разполага с 7 878 кв.м търговска площ, включваща обекти за продажба на стоки и услуги, хранене и развлечение. Молът има уникална средиземноморска архитектура и е оформен на 2 нива-партери второ ниво.
Позициите на ескалаторите и стълбите за достъп до етажите, осигурят преминаването през всички обекти в търговския център. Магазините са с различна квадратура в зависимост от специфичните изисквания на представените брандове. Миксът от наематели е строго прецизиран и групиран съгласно ценовия сегмент. В търговския център туристите могат да закупят стоки на добре познати световни марки и водещи местни производители.
Молът е притегателен център за над 2.5 милиона гости на курорта Слънчев бряг. Наличието на тематични ресторанти, кафе-сладкарница и детски кът акумулира допълнителна потребителска маса. Търговските обекти имат централна климатизация, противопожарна инсталация, водна връзка, безжичен и кабелен интернет и извод за телефон. Осигурена е целогодишна поддръжка и охрана на обекта.

Barceló Royal Beach:

Престижна марка:
С над 150 хотели на три континента, по настояще BarcelóHotels& Resortsе 24-та хотелска верига по брой стаи в света. Водеща испанска хотелска верига в САЩ и Доминиканската република, втори в Мексико по брой стаи и една от най-разпознаваемите марки на канадския пазар. С повече от 80 години опит в сектора на световния туризъм, бранда демонстрира надеждност и способност да се адаптира към различни среди, както и да гарантира ангажираност и платежоспособност.
Гаранция за надеждност и стабилност:
Географската диверсификация и балансиран портфейл, допълващия характер на хотелския и туристически бизнес, ефективна политика за управление на риска и ангажираност към добре свършената работа, винаги са били гаранция за надеждност и стабилност във възходите и паденията на световната икономика. Групата поддържа солидни финансови възможности и отлични взаимоотношения с банки-партньори.
Ангажираност към качество и висок клас пазарен сегмент. Над 95% от портфолиото на бранда се състои от 4 и 5 звездни хотели на отлични локации в добре развити дестинации. Разнообразието и качеството в портфейла на веригата ги позиционира като престижна марка лидер на пазара.
Barceló Royal Beach
Строга политика на качеството и клиентските услуги
Главната цел на организацията е да гарантира удовлетвореността на клиентите. За да увеличи позитивните резултати в тази насока, Barcelóима строга политика на качествен контрол обвързан с множество стриктни мерки. (Barcelóнаръчници за качество, проучвания за удовлетвореност на клиентите, вътрешни и външни одити, хигиенни-санитарни проверки, мистерия за гости и т.н.)
Човешки ресурси, високо ценен екип
С повече от 26 000 служители по целия свят, Barcelóсе ангажира с професионалното развитие на служителите чрез специални обучения и програми за развитие, които насърчават качествата създаващи отличен екип.
Служителите на бранда са висококвалифицирани кадри.

Местоположение

Стаи и апартаменти

Хотелските стаи предлагат модерен интериор, бани от мрамор, уютно обзаведени тераси с вдъхновяващи гледки към морския бряг, басейните и красивата градина на хотела. Хотелът разполаг ас 135 делукс стаи. Те са обзаведени в свежи цветове, със спалня и тоалетка. Баните са луксозни, оборудвани с душ кабини, вани и големи огледала. Всяка стая има самостоятелна тераса обзаведена с градинска мебел. Част от терасите имат гледка към морския бряг и басейните на хотела.
Апартаментите 168 на брой са луксозно обзаведени със спалня, мека мебел в свежи цветове и кухненско обзавеждане предоставящо отличен комфорт за семейна почивка. Терасите са оборудвани с градински мебели. От тях гостите на хотела могат да се наслаждават на прекрасната морска гледка.
На горните етажи са разположени 6 екзекютив апартамента с отделни хол и кухня, луксозно обзаведени. Спалните са просторни решени в топли цветове. Всеки апартамент има уютна обзаведена тераса.
Президентските панорамни апартаменти предлагат отличен комфорт с истинско усещане за пространство, разположен на 188 кв.мплощ на етажи 7 и 8. Съчетават луксозен съвременен декор и класически, модерен стил с отношение към детайла.

Вид на апартамент: Студио


Площ: от 50.95 кв.м.


Промоционални Цени: от 45 346 евро


Доходност: Наем за ден от 130 евро


Такса поддръжка: 16 евро  кв.м. на година


Вид на апартамент: Двустаен


Площ: от 67.38 кв.м.


Промоционални Цени: от 53 904 евро


Доходност: Наем за ден от 160 евро


Такса поддръжка: 16 евро  кв.м. на година


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!