Азалия Парк

Основни детайли:

Брой имоти в комплекса:
Свободни за продажба:
Цени на кв.м.: При запитване
Завършеност: 
Планирано Завършване: 2021

Предимства:

Просторни жилища с панорамни гледки
Луксозен интериор
Чудесна локация
Инвеститор с доказан опит
Висoко качество на изпълнение

Допълнителни детайли:

За инвеститора:

ФИРМА „АРХ СИТИСТРОЙ” ЕООД Е С ОСНОВЕН ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА НЕДВИЖИМИ ЖИЛИЩНИ И НЕЖИЛИЩНИ ИМОТИ.
От създаването си до настоящия момент фирмата има реализирани голям брой жилищни сгради.

Динамиката в бизнеса и голямата конкуренция сформира среда с високи критерии, както при инвеститорите, така и при крайните потребители. Именно това определя инвестиционната насоченост на „Арх Ситистрой” ЕООД, да е с грижа към крайния потребител и обикновения човек, чрез подобряване качеството на реализираните обекти. Всеки един от тях е насочен с мисъл към опазването на околната среда, грижата за децата и повишаване качеството на живот.

Успехът на фирмата се дължи на лоялност, коректност, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния бранш. Проектите на фирмата са мисия и цел за нея и целия екип от професионалисти. Идеологията на „Арх Ситистрой” ЕООД е насочена към това да не прави само бизнес, а да променя статуквото и излиза от ограниченията и рамките на настоящите правила, като вкарва сърце и душа в работата, която върши.

За комплекса:

Жилищен Комплекс „Азалия Парк” е разположен кв.“Кършияка” - най - желания квартал на Пловдив , само на няколко минути от центъра на града.

Изглед към вътрешността на парка, където няма съществуващи и планирани по градоустройство сгради.
В съседство, от северната му страна, са няколко модерни кооперации, които служат като естествена преграда между близкия булевард и усещането за хармония с природата.

Изпълнение:

Влизането в комплекс Азалия Парк се осъществява по локална улица. Комплексът разполага с два входа и автоматична бариера, като за всички живущи са предвидени надземни паркоместа и гаражи. Архитектурата на комплекса е съвременна и функционална, а изпълнението – прецизно, с най-качествени съвременни материали и технологии. Конструкцията на сградите е монолитна, безгредова. Зидовете са изцяло тухлени, облицовката на сградите е от естествен камък. Освен външната изолация всички вътрешни стени са допълнително шумо и термо изолирани с гипсова машинна мазилка и OSB-под . Сградите са изградени със специално внесени в България луксозни материали: алуминиева дограма и стъклопакет с „К”-стъкла, мраморни плочки, шлифован гранитогрес, минерални мазилки, армирани луксозни врати и др.

Удобства и Предимства:

Удобна инфраструктура - 10 минути път с кола до центъра на града и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини
Места за паркиране - Паркоместата, с които ще разполага комплексът са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
Сигурност и спокойствие на живущите – осигурено е централно топлоснабдяване (ТЕЦ) и охрана.

Местоположение

Видове имоти и разпределения

Панорамни апартаменти с изглед към парка.
ВИП комплексът се отличава с луксозен интериор на общите части. Сградите са с четири жилищни етажа и мансарден етаж с прекрасни апартаменти, от чийто тераси се ракрива прекрасна панорама.

Вид на апартамент: Едностаен


Обща площ: 57.65 кв.м.


Чиста площ: 49.01 кв.м.


Изложение: Север


Етаж: Трети


Вид на апартамент: Двустаен


Обща площ: 63.95 кв.м.


Чиста площ: 54.36 кв.м.


Изложение: Изток


Етаж: Трети


Вид на апартамент: Тристаен


Обща площ: 110.13 кв.м.


Чиста площ: 94.84 кв.м.


Изложение: Запад/Север


Етаж: Трети


За пълна информация относно комплекса, както и за всички видове актуални предложения към момента. Моля свържете се с нас!